Foto: Restaurant ET.

Tid til den fantastiske bouillabaisse aften

Det er efterår, og det betyder også, at det er tid til den klassiske bouillabaisse aften på Restaurant ET.

Det er efterår, og for mange er det lig med suppe, som man kan varme sig på. Men hos Restaurant ET ved åen går man lidt ekstra op i sine supper. Særligt til et beste,t arrangement gør man lidt ekstra ud af det. Det sker, når Restaurant ET serverer den klassiske bouillabaisse.

Læs også: Perfekt til efterårsferien: Smørrebrød ad libitum

Bouillabaisse er en af de mest berømte fiskeretter i verden. Marseille regnes for dens hjemsted, men den serveres i alle byer ved kysten i Provence. Nutidens bouillabaisse laves med safran, fennikel og korianderfrø. Den tilsættes årstidens friske fisk og skaldyr efter behag.

Torsdag d. 14. oktober afholder Restaurant ET en aften, hvor man forsøger at komme så tæt som muligt på en aften ved kajen i Marseille. Der vil blive nydt hummer, krabber, diverse fisk og muslinger, og hvis de foregående år er nogen indikation, så bliver det en voldsomt hyggelig aften.

Arrangementet koster 459 kroner for bouillabaisse som hovedret og en dessert, som Restaurant ET bestemmer.

Du kan finde link til arrangementet her.

“Ingen dag uden kaffe! Heldigvis har Aarhus flere skønne kaffebarer, der kan brygge en lækker kop mokka. Jeg øver mig i at drikke den sort, men vil nu allerhelst have en cappuccino eller flat white.”

Louise Sejr Højmark, Redaktør

Franske fristelser

Se alle