Foto: The Plate

Gourmetburgere hitter på madmarked

Madboden The Plate på Aarhus Central Food Market har succes med burgere.

Aarhus har som bekendt en stribe gode burgerjoints, men du kan også få den klassiske spise andre steder i byen. Et af de oversete burgersteder er madboden The Plate på madmarkedet Aarhus Central Food Market, der i den seneste tid har haft stor succes med en satsning på gourmetburgere.

“Vi gerne vil lave burgere og bøfsandwiches, der smager fremragende og omdefinerer gæsternes forventninger til, hvad en burger eller bøfsandwich er. Vi er fans af det traditionelle gourmetkøkken med kvalitet, nytænkning og gode råvarer, og det er den følelse, vi gerne vil viderebringe gæsterne,” siger medejer Henrik Christensen.

Bøfsandwich er sællert
Madboden har tre burgere i form af henholdsvis en cheeseburger, en andeburger og en bøfsandwich. Priserne ligger på 78 kroner for andeburgeren og 88 kroner for de to andre, og der er ingen tvivl om, hvilken variant der er mest populær.

“Den store sællert er vores bøfsandwich, som blandt andet består af en lækker angusbøf, som bliver grillet efter gæstens ønske. Den er toppet med sovs med peber og bearnaise og naturligvis brun klassisk brun sovs, og bunden består af vores egen bolle,” siger Henrik Christensen.

Confiteret and
Andeburgeren hos The Plate er lavet af klassisk confiteret and med tre dressinger, syltede kapers, semidried tomater, olivenolie, hvidløg, løg og krydderurter. Burgeren har også syltede rødløg, økologisk marineret kål med hjemmelavet vinagrette, peberrod og ingefær.

Madbodens cheeseburger er lavet med en grillet, irsk angusbøf og skal give gæsterne en oplevelse af alle nuancer i smagsregisteret lige fra det det syrlige og det søde til det varme, det kolde og det stærke.