Foto: Pixabay.

Så er der tequila: Mexicansk natklub åbner ved åen

Er du til tequila? Så skal du besøge byens nye natklub The Mexican ved åen.

Lokalerne ved åen, der tidligere har huset Gaz Station, Skru Ned og Noir Club, får nu en mexicansk makeover. Fra midten af marts skal lokalerne nemlig lægge hus til natklubben The Mexican, der bliver en temabar på linje med naboen The Australian Bar.

”Det bliver klassisk top 40-musik, men vi skal nok finde nogle gode, mexicanske ørehængere, der kan danses til også. Vi kommer selvfølgelig til at have unikke, mexicanske drinks, Coronaer og en masse forskellige tequila-mærker på hylderne. Du vil altid kunne få husets tequila til en tier – og så vil der være mange andre luksus-mærker,” siger bestyrer Carsten Bjørnskov til Lokalavisen Aarhus.

Kaktusser og kranier
Lige nu arbejdes der på livet løs for at ombygge lokalerne, der får knald på farverne med kaktusser, sombreros, flag og de kranier, der kendes fra den mexicanske festdag De Dødes Dag.

”Ligesom afterski-konceptet er blevet et stort hit rundt omkring i landet, så er den mexicanske bar også blevet et kæmpe hit rundtomkring. Tema-barer er meget in i øjeblikket, fordi her ved folk altid, hvad de går ind til. Derudover er det også en god måde at sætte en stemning på fra start, og så kan du udvikle din bar inden for de givne rammer,” siger Carsten Bjørnskov til Lokalavisen Aarhus.

Bag ‘The Mexican’ står den samme ejerkreds, der blandt andet også driver åen-beværtningerne Der Kuhstall og Bodegaen.