Foto: The Diner

The Diner satser på delikate sliders

BURGER De små miniburgere ved navn sliders er hottere end hot, og nu kan de fås hos The Diner på Frederiksbjerg.

I København har man kunnet få dem i mange år, men nu er de små miniburgere ved navn sliders også for alvor ved at komme til Aarhus. Tapasrestauranten Can Blau på Klostertorv og Restaurant FF ved åen har dem blandt andet, og nu har burgerjointen The Diner på M.P. Bruuns Gade også sat de små burgerhapsere på menuen.

”Sliders giver gæsterne mulighed for at smage flere forskellige små burgere og derved få en bredere smagsoplevelse, frem for én stor burger med samme indhold hele vejen igennem. Vi starter ud med tre sliders, som giver mulighed for at prøve lidt af bredden i vores burgerudvalg,” siger medejer Morten Schaumann fra The Diner.

Stammer fra 1940’erne
Udtrykket slider stammer tilbage fra 1940’ernes amerikanske flåde og betyder direkte oversat små burgere, der glider let ned. På The Diner er der store forventninger til den nye satsning, der blev skudt i gang i weekenden.

”Sliders er superpopulært, og vi forventer, at det bliver et hit såvel til frokost som til aften. Sliders er også egnet til deling for eksempel til en let frokost. Vi tror på, at sliders i løbet af kort tid er blandt de tre mest solgte retter på kortet,” siger medejer Lars Nipper.

Introprisen bliver 99 kroner for tre sliders i form af henholdsvis Oklahoma med ost eller bacon, Wisconsin med blå ost og den krydrede Sloppy Joe. Der kommer flere nye varianter til hen over sommeren.