The Burger Shack

ANNONCE

Danmarks bedste flammegrillede burgere til yderst gode priser. Det er det, du får hos The Burger Shack. Konceptet er inspireret af et råt og hyggeligt skovhuggertema, amerikanske burgere og danske værdier. Vores fokus ligger på høj kvalitet, økologi og dyrevelfærd. Hos os kan du nyde dine burgere med god samvittighed og samtidig være med til at gøre en forskel.

Vores oksekød kommer fra gårde, hvor køerne lever frit og naturligt. Desuden malkes køerne ikke. Kødet leveres af lokale, danske leverandører, og derfor er du også med til at støtte dansk landbrug, når du køber en burger hos The Burger Shack. Kødet er desuden nøje udvalgt med henblik på at frembringe den mest udsøgte smag i hver bøf.

Hos The Burger Shack vil vi gerne bidrage til en fremtid med mere økologi, bæredygtighed og bedre dyrevelfærd. Derfor bruger vi også kun økologiske grøntsager af højeste kvalitet. På den måde undgår du rester af sprøjtegifte og farlige kemikalier på grøntsagerne, når du spiser hos os. Det er sundere, og så er grøntsagerne bare friskere og smager bedre. Grøntsagerne dyrkes med ærlighed og sans for kvalitet. Så simpel er hemmeligheden bag den gode smag!

Besøg vores hjemmeside
Besøg vores Facebook
Besøg vores Instagram
Se vores menukort