Arkivfoto: Pixabay

Ny burgerbar satser på lokale råvarer

En ny burgerbar nord for Aarhus satser på råvarer fra lokalområdet.

The Burger Concept er navnet på en ny burgerbar i Skæring nord for Aarhus, der snart slår dørene op. Bag stedet står den 51-årige Connie Jakobsen fra Skødstrup, der kun vil bruge lokale råvarer. Burgerne laves af boller fra Bageriet Løgten, ost fra Risskov Ost, kød fra Risskov Slagteren og grøntsager fra Gartnergården i Skødstrup.

“Jeg synes, det skal være god kvalitet med fine råvarer, og det vil jeg gerne ofre lidt flere penge på. Og så vil jeg også gerne støtte de lokale specialbutikker, for hvis man ikke gør det, er det ikke sikkert, de bliver ved med at være her. Og så skal vi helt ind til byen, hvis det sker,” siger Connie Jakobsen til Lokalavisen Aarhus.

Håber på travlhed
Valget af placering faldt på Skæring på grund af et stort opland med masser af kunder, og den nybagte burgerbarejer satser på masser af travlhed, når der bliver liv i Egå Marina tæt ved burgerbaren. Konceptet bliver i øvrigt særdeles simpelt.

“Konceptet er simpelt. Vi kun har en enkelt burger, og til den kan man tilkøbe ost og bacon. Og så kan kunderne købe den i forskellige størrelser med hjemmelavede pommes friter til,” siger hun til avisen.

Åbningstiderne bliver hver dag fra klokken 11.30 til 21, og første åbningsdag forventes at blive i denne uge.