Gratis drinks: Ny ginbar inviterer til grand opening

Gratis drinks: Ny ginbar inviterer til grand opening

af -
Foto: Pexels.

Fredag den 22. februar sparker ginbaren The Bird & The Churchkey dørene op med en åbningsfest, der byder på gratis gin & tonics og happy hour.

En ny bar ser dagens lys i Skolegade fredag den 22. februar, når den københavnske gin- og ølbar The Bird & The Churchkey byder indenfor til en stor åbningsfest på adressen i Skolegade 23.

Åbningsfesten starter stærkt ud klokken 16 med gratis gin & tonics mellem klokken 16 og 18, og derefter er der happy hour mellem klokken 18 og 19. Det skriver baren på Facebook.

Afdæmpet gin-nørderi
Baren har et udvalg af 190 forskellige slags gin og næsten 50 forskellige slags øl, så det burde være muligt at finde noget for enhver smag i den britisk-inspirerede bar.

“Vi er ret nørdede, og det afslører vores udvalg også. Vi vil gerne vise vores gæster hele paletten af alt den gode gin, der bliver lavet – man skal kunne få udvidet sin horisont, når man besøger os,” siger partner og daglig leder i The Bird & The Churchkey, Christian Juul Tønnesen, i en pressemeddelelse.

Bartendernes hang til gin-nørderi hæmmer dog ikke den festlige stemning i baren:

“Vi er ikke ret højtidelige omkring det, vi laver, så selvom vi gerne snakker gin i timevis, så er det mindst lige så vigtigt for os at holde en fest sammen med vores gæster hver aften. For os går det hånd i hånd, og så er vi heller ikke mere gin-fanatiske end, at vi også har et stort udvalg af både fad- og flaskeøl.”

The Bird & The Churchkey holder åbent til klokken 4 om natten, og du kan læse mere om baren her.

Jesper Konggaard
Content creator. Jeg er en sucker for spændende mad fra fjerne egne, men jeg er heller ikke kræsen, når det kommer til god italiensk pizza eller kringlede cocktails. Studerer virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet.