Ny vietnamesisk sandwichbod åbner i Aarhus

SANDWICH Snart kan du få stillet sulten med vietnamesiske sandwiches ved strøget i Aarhus.

Er du vild med vietnamesisk mad, har du god grund til at glæde dig. Når Aarhus Central Food Market ved strøget slår dørene op for første gang lørdag den 1. oktober, bliver det nemlig med sandwichboden Banh Mi de Taste Mi på holdet.

Boden, der er en udspringer af sandwichbaren TASTE MÌ på Vesterbro Torv, kommer ikke overraskende til at sælge de klassiske, vietnamesiske sandwiches, der kaldes Banh Mì.

”Hos Banh Mi de Taste Mi laver vi Banh Mì, som de var i 1970’erne i Vietnam. Vi sætter en ære i at lave helt autentiske Banh Mì, så aarhusianerne kan få lov til at opleve smagen af Vietnam,” fortæller indehaver Dung Van.

Mere end sandwiches
Spisestedet ser frem til at komme i gang med det nye projekt, hvor det er planen, at der ikke kun skal langes sandwiches over disken.

”Vi er virkelig glade for den mulighed, vi har fået hos Aarhus Central Food Market for at forkæle de aarhusianske smagsløg med vietnamesiske pålæg, retter og drikke i fantastiske nye rammer,” siger Dung Van.

Aarhus Central Food Market inviterer alle interesserede til stor åbningsfest den 1. og 2. oktober mellem 12 og 19. Læs mere om eventen her.