Tarteletfestival: Øl og tarteletter ad libitum

Fra den 12. til den 17. marts afholder Café Guldhornene byens største tarteletfestival med tarteletter ad libitum og gratis fadøl til 149 kroner.

Aarhusianerne er vilde med tarteletter, og derfor vender Café Guldhornenes kæmpestore tarteletfestival nu tilbage med tartelet-ekstravaganza og løbende fadølshaner! Det skriver Café Guldhornene på Facebook.

Tarteletfestivalen løber fra den 12. til den 17. marts og finder sted på caféen og baren i Klostergade 28. En dagsbillet til festivalen koster 149 kroner, og for den pris får du gratis fadøl i to timer samt tarteletter ad libitum. Er du i humør til hele seks dages tartelet-festivitas, kan du købe en partoutbillet til 449 kroner, som ligeledes giver adgang til to timers gratis fadøl og tarteletter ad libitum.

Bodegaquiz og beer pong-turnering
Festivalen starter alle dage klokken 18, og på festivalens anden dag er der klokken 20 mulighed for at deltage i en gratis bodegaquiz, hvor du som vinder kan løbe afsted med en hel kasse øl eller en flaske sprut med mixer.

Du bør dog vende tilbage den efterfølgende dag, hvor du kan deltage i Café Guldhornenes beer pong-turnering, der udløser præmier til de tre bedste hold.

Du kan læse mere om den store tarteletfestival her.