Foto: Vestergade 51.

To for én: Kom til tartelet-tirsdag i Vestergade

Restaurant Vestergade 51 er klar med et nyt koncept, hvor du får to tarteletter, men kun betaler for en: Tartelet-tirsdag. 

Her på Smag Aarhus elsker vi tarteletter!

Og det gør Restaurant Vestergade 51 heldigvis også. Her kan du nemlig hver tirsdag nyde godt af restaurantens nye koncept Tartelet-tirsdag, hvor du kan få to tarteletter, men kun betaler for den ene.

“Tarteletter smager bare rigtigt godt – det er meget mere end kylling i asparges. Og så er det sjovt at eksperimentere med det i køkkenet,” siger indehaver af Vestergade 51 Anders Udengaard.

Tre tartelet-retter
Anders Udengaard foreslår, at du om tirsdagen for eksempel prøver at spise en tre-retters menu – kun med tarteletter.

Du kan for eksempel bestille en tartelet med krebsehaler i en cremet skaldyrssauce til forret, en tartelet med kalvetunge, brisler og svampe a la creme til hovedret og så dagens dessert-tartelet til sidst.

Hver tirsdag kan restaurant Vestergade 51 udover to for én-tilbuddet også lokke med en tirsdags-tartelet, du kun kan få om tirsdagen. Hvad den indeholder skifter fra uge til uge – men det faste tartelet-menukort kan du se her.

Tilbuddet kan ikke deles
Tarteletterne koster fra 149 kroner, bortset fra dessert-tarteletten, der koster mellem 69 og 89 kroner. Og bare rolig: Du skal nok blive mæt, selvom du ikke kan gå amok i et tag-selv-bord:

“Det er nogle virkelig store tarteletter!” forsikrer Anders Udengaard.

Hvis du vil prøve tartelet-tirsdagen af, skal du være opmærksom på, at tilbuddet ikke kan deles mellem to personer, og at det altid er den dyreste tartelet, du betaler for.

Du kan læse mere om Vestergade 51’s tartelet-tirsdag her.