Foto: Umashi.

Nu åbner den: Klostergade får stor sushi- og tapasrestaurant

Den 26. juni åbner Klostergades nye restaurant Tapashi med tapas, sushi og cocktails. 

Er du tosset med både tapas og sushi, kan du roligt begynde at glæde dig. Fra mandag den 26. juni kan du nemlig få begge dele hos den nye restaurant Tapashi, der åbner på Klostergade 52.

Navnet er en sammentrækning af ordene tapas og sushi, og bag det nye sted står Andy Hu, der også ejer sushirestauranten Umashi i Odense.

“Vi vil tilbyde Aarhus en herlig kombination af tapas og sushi. Vi vil forene to forskellige verdener til én herlighed, og vi vil tilbyde mad af god kvalitet med friske råvarer og til fornuftige priser,” siger Andy Hu.

Bredt udvalg
Tapashi får et bredt udvalg af sushi samt en del forskellige tapasretter som for eksempel kyllingespyd, tigerrejer og løgringe.

Kundegruppen vil ifølge Andy Hu typisk være unge mennesker, og priserne er derfor sat derefter. En frokost starter ved cirka 100 kroner, mens man skal regne med fra 250 kroner om aftenen. Derudover vil der hver torsdag, fredag og lørdag være cocktailbar fra klokken 18 til 02.

“Udover en god smagsoplevelse vil vi også tilbyde en god oplevelse for dem, der kan lide at hygge sig med en lækker cocktail torsdag, fredag og lørdag aften. Vi vil skille os ud fra det almindelige byliv og tilbyde en anden type oplevelse,” siger Andy Hu.

En hyggelig oplevelse
Den nye restaurant får ifølge Andy Hu plads til omkring 30-35 gæster ad gangen. På de dage, hvor cocktailbaren har åbent, bliver tallet bliver lidt højere.

“Men helst ikke flere end 45 – det skal gerne være en hyggelig oplevelse,” siger Andy Hu.

Restauranten åbner den 26. juni kl. 12. Lokalerne ligger lige over den burgerrestauranten Grillen Burgerbar og har tidligere huset en cykelhandler. Studerende får 20 procent rabat på take away.