Foto: Aarhus Central Food Market.

Smag på spanske specialiteter ved Strøget

Aarhus Central Food Market hylder spanske tapas den 15. og 16. juni. 

Svarer du “sí, por favor,” når menuen står på friterede artiskokker med trøffelmayonnaise eller frisklavet paella? Så skal du nok tage til fejringen af World Tapas Day hos madmarkedet Aarhus Central Food Market den 15. og 16. juni.

Her hylder Den Spanske Stats Turistbureau og tapasrestauranten CANblau nemlig smagen af Spanien med håndplukkede spanske specialiteter.

“Tapas er meget mere end det, du kender fra supermarkedets køledisk. Det vil vi gerne vise – og ikke mindst fortælle om – til World Tapas Day,” siger køkkenchef og medejer hos CANblau Jimmy Holm.

Udendørs tapas og gode priser
CANblau har til daglig en stad hos Aarhus Central Food Market, men vil den 15. og 16. juni have en ekstra tapasbar til rådighed udendørs på Skt. Knuds Torv.

Derudover lover madmarkedet gode priser til de besøgende: For eksempel kan du smage en tapas-palette eller et udvalg af spanske vine for 100 kroner.

“På World Tapas Day vil vi gerne genskabe det, alle danskere elsker ved Spanien – både når det kommer til den fyldige vin, lækre gastronomi og den uhøjtidelige stemning,” siger leder af markedsføring og event hos Aarhus Central Food Market Signe Trier Simonsen.

Kendt fra andre lande
I løbet af dagene vil du også kunne høre foredrag om udvalgte specialiteter samt få muligheden for at vinde en rejse til Spanien.

Alle arrangementer foregår udendørs fra klokken 15 både torsdag den 15. juni og fredag den 16. juni.

World Tapas Day er i forvejen kendt fra Melbourne i Australien, Oslo i Norge og København.