Foto: Mr. Mums

Frisk og lækker take away hos Mr. Mums

Selvom det er take away, er maden hos Mr. Mums altid lavet helt fra bunden af friske kvalitetsråvarer. De to kokke, Mathias Bendix Christensen og René Pedersen, åbnede den første Mr. Mums i Højbjerg i 2009. Lige siden har respekten for råvarerne og den faglige stolthed været i fokus. 

Sund take away fra Mr. Mums

SMAGprisen - Mr. Mums
Foto: Mr. Mums

Når du har lyst til noget nemt og lækkert, står Mr. Mums klar med både sandwiches og salater. Du sammensætter selv det meste af din mad og kan vælge mellem en masse lækre kombinationer af fyld og dressinger. 

Har du lyst til sandwich, kan du vælge mellem et landbrød eller en durumbolle, som smøres med hjemmelavet mayo og fyldes med frisk salat, agurk, radiser, syltet rødløg og bagt tomat. Kødet vælger du selv, og her kan du vælge mellem alt fra kylling bacon, laks og trøffelsalami. Det er også muligt at få en vegetarisk udgave med hummus. 

Er du mere til salat, er det også muligt at sammensætte din egen favoritkombination. Du vælger selv, om din salat skal fyldes med perlebyg eller pasta. Dertil kommer standardfyldet, som består af grøn salat, agurk, tomat, radiser, syltet rødløg, råkost, æbler, urter og vinaigrette. Til kødfyldet kan du igen vælge mellem alt fra tunsalat, svineskank og kylling. 

Trænger du mere til en god burger?

Mr. Mums - burger
Foto: Mr. Mums

Hos Mr. Mums kan du vælge mellem den færdige, varme Mr. Mums Burger eller byg-selv burgeren, som serveres kold og samles og varmes derhjemme. Burgerne består af en hakkebøf med bacon, bløde løg og cheddarost, salat, syltede rødløg, agurk, bagte tomater og urter. Det hele i en blød durumbolle smurt med mayo og pestodressing. Du kan også vælge at tilføje kartofler og dyppelse til din Mr. Mums Burger. Til byg-selv burgeren medfølger tilbehør i prisen. 

Det er også muligt at bestille både aftenretter, ægte italiensk tapas og desserter hos Mr. Mums. 

Du kan læse om Mr. Mums på deres hjemmeside her.