Køb blandt andet hummus som street food på lørdag. Foto: Pixabay.

Smag syrisk streetfood på Ingerslev Marked

Lørdag den 8. april kan du købe syrisk mad på Ingerslev Marked.

Er du også vild med mellemøstlige lækkerier som hummus og tabouleh? Så bør du besøge Ingerslev Boulevard lørdag den 8. april. Fra klokken 10 til 14 er der nemlig syrisk street food på menuen hos madinitiativet Habibi Street Food Aarhus, der afholder et event på Ingerslev Marked.

”Vi er en gruppe frivillige med og uden flygtningebaggrund, der sammen skaber et måltid, vi kan samles om. Menuen tilrettelægges af unge med flygtningebaggrund, som blandt andet sørger for, at hummusen får den helt rigtige balance mellem sur og sød, og at persillen bliver hakket fint nok til vores tabouleh,” lyder det i en pressemeddelelse.

Mad bygger bro
Habibi Street Food Aarhus er et nystartet madinitiativ under Dansk Flygtningehjælp Ungdom. Formålet er at bygge bro mellem befolkningsgrupper gennem det gode måltid.

”Vi tror på, at mad kan noget særligt. Den kan bringe os tættere på hinanden, og vi kan lære noget om os selv og om andre. Maden bærer kulturen med sig, og den fortæller en historie,” skriver Habibi Street Food Aarhus.