Foto: S'vinbar.

Aarhusiansk vinbar nomineret til prestigefyldt pris

S’vinbar på Klostergade er nomineret til særpris af foreningen Danske Madanmeldere.

Hos S’vinbar på Klostergade er de seje til det med vin. Rigtig seje endda. Vinbaren og -butikken er nemlig blevet nomineret til foreningen Danske Madanmelderes pris Årets Ret under kategorien Årets Særpriser 2017 – Udskænkning.

“Vi er selvfølgelig utrolig glade. Det er altid dejligt, når nogen kan lide, hvad man laver – og vi får god tilkendegivelse fra vores kunder hver dag,” siger S’vinbars ejer Sabina Drachmann Sunne.

Der er to andre nominerede i kategorien Udskænkning. Den endelige vinder bliver kåret søndag den 27. august 2017.

Vinbar med plads til alle
S’vinbar slog dørene op i november 2014 og kalder sig en butik og vinbar med plads til alle. Der er mere end 300 vine på kortet, og glaspriserne løber fra 50 kroner til 140 kroner.

Vinbaren har åbent fra tirsdag til lørdag og afholder alle åbningsdage Dagens Flight, en mini-vinsmagning med tre mindre glas vin og skiftende tema for 150 kroner.

Derudover er der cirka en gang om måneden en større smagning, hvor du kan lære mere om vinproducenter, druer og områder.

Også nominering til Frederikshøj
S’vinbar er ikke det eneste Aarhus-sted, der er nomineret til en af Danske Madanmelderes priser. Også Wassim Hallals restaurant Frederikshøj er med på listen under Årets Særpris – Betjening.

Foreningen af Danske Madanmeldere blev stiftet i 1999 med det formål at kåre de bedste af de retter, de danske mediers restaurantanmeldere havde smagt i løbet af året.

Siden år 2000 har Danske Madanmeldere uddelt Årets Ret-priser i kategorierne Hav, Land, Sødt & Ost samt Årets Særpriser inden for bistro, betjening, snack og udskænkning.