Foto: Byens Sushi.

Så er der sushi: Nyt takeaway-sted er åbnet i Aarhus

Byens Sushi er åbnet på Tage-Hansens Gade i Aarhus.

Der er ingen tvivl om, at sushi er lækkert, men det kan også nemt blive dyrt. Det vil Byens Sushi på Tage-Hansens Gade 1 lave om på. Det nye takeaway-sted åbnede tilbage i marts, og aarhusianerne har taget godt imod butikken.

”Det er gået meget bedre, end vi forventede. De fleste af vores kunder kommer igen senere den samme uge, så det er vi utroligt glade for. Opstarten har været lidt en prøveperiode, men den har overrasket os meget positivt,” fortæller bestyrer af Byens Sushi, Chehab Iraki.

Alle skal have råd til sushi
Hvis du bor inden for en radius af seks kilometer fra Byens Sushi, får du fri levering. Ifølge Chehab Iraki gør Takeaway-stedet meget ud af, at det skal være så billigt som muligt for kunden.

”Alle skal have råd til at spise sushi, og ved Byens Sushi kan du nyde en masse lækre varianter samtidigt med, at pengepungen ikke er helt tom bagefter. Vi går ikke på kompromis med råvarerne – kun med prisen,” siger Chehab Iraki.

Byens Sushi har åbent alle hverdage fra klokken 16 til 21 og i weekenden fra klokken 16 til 21.30. Du kan se menukort og priser her.