Foto: Karma Sushi.

Byt soyaskål til mad: Sushikæde åbner for nyt retursystem

Nu kan du levere dine brugte soyaskåle tilbage til Karma Sushi.

Du kan allerede aflevere flasker og dåser i supermarkedernes pantsystem, men nu har sushikæden Karma Sushi lavet deres egen version. Restauranten har nemlig åbnet for et system, hvor du bliver belønnet for at tilbagelevere brugte soyaskåle.

”Hele vores specielle takeaway-koncept startede i december 2017, hvor det hele blev mere bæredygtigt. Vi bruger glas i stedet for plastisk til vores skåle, og dem kan gæsterne nu leverer tilbage, så vi kan genbruge dem,” siger salgs- og marketingskoordinator Nhung Le.

Hjælp til miljøet
Konceptet startede mandag den 30. april, og nu kan du altså leverer dine brugte soyaskåle tilbage og i stedet modtage en belønning. Indleverer du for eksempel 15 soyaskåle, så får du 8 California-stykker. Nhung Le fortæller, at Karma Sushi har mærket en positiv respons.

”Der har været rigtig mange henvendelser, som har givet en fed feedback på initiativet. Der var en del gæster, som efterspurgte det, og samtidigt kan vi hjælpe med ikke at overbelaste miljøet,” fortæller Nhung Le.

Karma Sushi har to restauranter i Aarhus, som ligger på Frederiksgade 83 og Vestergade 48. Du kan læse mere om initiativet her.