Arkivfoto: Pixabay.

Så er der suppe: Ny suppebod flytter ind på madmarked i midtbyen

Fra den 1. september kan du besøge Supperiet – Den Gamle Præstegård på Aarhus Central Food Market. 

Efteråret nærmer sig, vejret bliver køligere, og det er atter tid til suppe! Fra på fredag den 1. september kan du heldigvis varme dig på suppe fra en helt ny suppebod på madmarkedet Aarhus Central Food Market ved Skt. Knuds Torv.

Supperiet – Den Gamle Præstegård vil byde på både veganske, proteinrige og fedtfattige supper.

“Mine supper adskiller sig fra andre supper ved at være meget fyldige og smagfulde. Jeg udvikler hele tiden nye supper og følger årstidens gang ved at bruge sæsonens råvarer. Alle mine supper er naturligvis lavet fra bunden uden tilsætningsstoffer,” fortæller indehaver af Supperiet Nete Vorgaard Holme i en pressemeddelelse.

Kylling og karry, bolognese og rodfrugter
Hos boden på Aarhus Central Food Market kan du for eksempel varme dig på en omgang kylling- og karry-suppe med svampe og fløde, en bolognesesuppe, en spicy rodfrugtssuppe eller en gulerodssuppe med ingefær.

Fra den 1. til 3. september kan du få en omgang suppe, topping og brød til et særligt åbningstilbud på bare 60 kroner. Derefter koster en suppe med topping og brød 80 kroner.

Derudover vil du kunne købe en portion frossen suppe med hjem – her får du 450 ml for 45 kroner.

Nete Vorgaard Holme har siden 2013 lavet supper i den gamle præstegård i Hundslund ved Horsens. Indtil nu er supperne blevet solgt i lokalområdets dagligvarebutikker og til forskellige former for arrangementer.

Vidste du, at

vores guides med et antal anbefalinger inden for en given kategori er nogle af vores mest læste artikler? De skal opfattes som aktuelle øjebliksbilleder og ikke som den fulde sandhed om en given kategori. Vi bestemmer selv fuldstændig, hvilke steder der er med i vores guides.