Stuen th. på Trøjborg er klar med nye retter til menukortet fra den 1. februar – få et smugkig på nyhederne her.
Hos den 70’er-inspirerede café Stuen th. på Tordenskjoldsgade 19 på Trøjborg har de specialiseret sig i mad, lavet på østjyske og økologiske råvarer, der passer til årstiden.
Retterne skifter løbende, og derfor kan du fra 1. februar lade dig friste af et helt nyt menukort, som Smag Aarhus har fået et smugkig på.
Her kan du blandt andet sætte tænderne i en klassisk rødbedesuppe, toppet med ristede græskarkerner og grønt, eller en spansk simreret med kylling og chili.
Fiskepande og nye salater
Er du til fisk, byder caféen på en fiskepande bestående af laks, fennikel, løg og kartofler, som er vendt i fløde, balsamico, hvidløg, citron og hjemmelavet tomatpesto.
Hvis du er mere i humør til en salat, byder Stuen th. også på to nye slags: Den ene er med bagte rødbeder og gulerødder, vendt i hvidløg og grøn salat, toppet med ristede kerner og frisk æble. Den anden består af grønkål, fennikel og rød grapefrugt toppet med paranødder og syltede rødløg.
Priserne ligger mellem 100 og 130 kroner.