Storstilet ginsmagning på Slinger Bistro

Storstilet ginsmagning på Slinger Bistro

af -
Foto: NJORD Gin

GINSMAGNING Hop med på ginbølgen og kom til lækker smagning af danske NJORD Gin.

Danmark kan i den grad være med, når det kommer til at fremstille velsmagende gin. Det fejrer Slinger Bistro ved at invitere til smagning af de håndbryggede kvalitetsdråber fra NJORD Gin torsdag den 15. september.

“Der er lagt op til en spændende aften med masser af gode indtryk. Ud over navnets reference til den nordiske mytologi er NJORD Gin pakket med den ene danske afgrøde efter den anden – blandt andet er alkoholen udvundet af danske kartofler og tilsat en række krydderurter,” skriver arrangøren på sin hjemmeside.

Smagningen får følge af en lækker 4-retters menu, der er sammensat af Slinger Bistros egen køkkenchef Mads Stokholm. Arrangementet foregår torsdag den 15. september fra kl. 18.30 og koster 655 kroner pr. person. Der er begrænsede pladser, så husk at booke plads i god tid her.

Stina Askholm Hansen
Journalist på Smag Aarhus og aarhusianer på 13. år. Spiser ude mindst én gang om ugen, både på byens mange nye takeawaysteder og de mere traditionelle restauranter. Rettesnoren er kvalitet og hygge. Har som inkarneret frankofil en forkærlighed for de små, listige bistroer i Mejlgade, hvor steak frites er favoritten over alle. Arbejder til daglig som freelanceskribent.