Billede fra Winemarket 4.0. Foto: Jesper Rais.

Stort vinmarked rammer Ridehuset

MARKED Smag dig gennem mere end 200 slags vine til Winemarket 5.0 i Ridehuset.

Garvet vinaficionado eller nybegynder i det komplekse drueland? Uanset om du placerer dig i den ene eller anden ende af skalaen, skal du afgjort bevæge dig hen til Ridehuset ved Rådhuspladsen lørdag den 5. november, hvor dørene for femte gang åbnes til det kæmpe vinmarked Winemarket 5.0.

“Deltagerne får en helt unik mulighed for at smage vine fra et stærkt hold af 22 forskellige vinhandlere fra hele landet. Der er med andre ord en helt fantastisk mangfoldighed af vine, som man kan gå på opdagelse i,” siger arrangør Mads Jordansen fra vinsiden Winelab.dk.

Californiske nyheder
Med over 200 forskellige vine vil der være nok dråber at hælde i glasset, og er det de oversøiske flasker, du skeler til, har du ikke mindst noget at se frem til.

“Som noget nyt i efterårets udgave af Winemarket deltager California Wines Hot Spot med fire vinhandlere, som udelukkende serverer californiske vine. Det er en super anledning til at opleve spændvidden i vinene fra The Golden State, og hvad de kan i forhold til efterårets og vinterens køkken,” fortæller Mads Jordansen.

Østersbar og særtilbud
Ud over de lækre smagsprøver kan du også lade dig lokke af vinhandlernes særtilbud, som kan købes enten på dagen eller efterfølgende online. Desuden giver Havnens Fiskehus tutorials i østersåbning og inviterer på smagning, hvor man lærer at kende smagsforskellene på de forskellige østerstyper.

Billetten, som giver mulighed for at indløse to en halv times fri vinleg i Ridehuset, koster 195 kroner frem til den 30. september. Herefter stiger den til 245 kroner og ryger yderligere 30 kroner i vejret i døren. Køb billet her. Se et klip fra sidste vinsmagning her.