Foto: Rom og Whisky Festival Aarhus.

Så er det nu: Få rabat på stor whisky- og romfestival i Aarhus

ANNONCE Du kan lige nu få rabat på billetter til stor whisky- og romfestival, som rammer Aarhus i slutningen af april.

Er du vild med spiritus? Så skal du kigge forbi Ridehuset i Aarhus den 27-28. april, hvor den store Rom & Whisky Festival Aarhus løber af stablen fra kl. 12-17 begge dage. På menuen er mere end 500 forskellige slags rom og whisky, og lige nu kan du få 50 kroners rabat på billetten.

Normalprisen på en billet er 345 kroner, men ved at bruge koden SMAG får du billetten for 295 kroner. Det er da noget af et tilbud, ikke?

Køb billet til rabatpris her (brug koden SMAG)

Et væld af smagsoplevelser
Bag festivalen står blandt andet folk fra cocktailbaren St. Pauls Apothek på Jægergårdsgade, Gedulgt i Fredensgade samt drinksbaren Herr Bartels ved Åboulevarden, og til festivalen vil der være masser af gratis smagsprøver samt unikke muligheder for at købe smagsprøver på sjældne flasker.

”Det bliver en fantastisk dag, og vi vil gerne dele ud af alle de gode smagsoplevelser, der findes inden for rom og whisky. Samtidigt kan deltagerne også lære om historierne bag mange af flaskerne og finde ens personlige præferencer,” siger medarrangør Hasse Bank Johansen fra cocktailbaren St. Pauls Apothek.

Køb billet til rabatpris her (brug koden SMAG)

Noget for enhver smag
Ved starten af festivalen får man udleveret et smagsglas, og derefter kan man begive sig ud på en rejse blandt de mere end 20 forskellige stande. Og der vil være noget for enhver smag, uanset om man er helt ny eller garvet inden for rom og whisky.

”Man kan lære en hel del, hvis man er grøn på området, og til de mere erfarne tager vi en masse nye produkter med, som folk ikke kender. Vi har også en bar med sjældne produkter, så der er mange forskellige muligheder,” fortæller Hasse Bank Johansen.

Skulle du gå hen at blive sulten i løbet af dagen, er der også råd for det. Restauranten Memphis Road House smækker nemlig en stor grill op, hvor du kan købe amerikanske grillfavoritter som beef brisket og corn bread.

Køb billet nu med rabat (brug rabatkoden SMAG)