Stor madhal på vej på Aarhus Ø

Stor madhal på vej på Aarhus Ø

af -
Foto: Freebird

I 2020 åbner en ny markedshal i det kommende Nicolinehus på Aarhus Ø.

Er du vild med at gå på marked eller spise streetfood? Så kan du godt begynde at glæde dig, for i 2020 åbner et stort madmarked i det kommende Nicolinehus på Aarhus Ø.

Det er madmarkedet Kødbyens Mad & Marked, der skal være med til at finde aktører og stadholdere til madhallen og hermed gøre Aarhus Ø til et eftertragtet madmekka:

“Én ting er at afholde madmarkeder, en anden er at skabe kulturen i en ny bydel, som Aarhus Ø bliver. Sammen med Nicolinehus får Kødbyens Mad & Marked sat sit præg på et stykke Aarhushistorie, hvilket er ret vildt,” udtaler partner i Kødbyens Mad & Marked og afvikler af den aarhusianske afdeling Jonas Kring i Nicolinehus’ eget magasin.

Is og plantebaseret fast-food
Det er endnu ikke oplyst, hvilke boder der vil være at finde i den nye madhal. I Nicolinehus’ magasin løfter stifterne af Kødbyens Mad & Marked dog sløret for to forretninger, der kommer til at være i det kommende fødevaremarkede i Nicolinehus: Kødbyens Is og Freebird.

Kødbyens Is går op i lokale råvarer og is og stedet har stor inspiration fra det nordiske køkken. Freebird er et fastfood-koncept, der går ud på at skabe plantebaserede retter, hvor det grønne har hovedrollen.

Du kan følge med i udviklingen af Nicolinehus’ madhal her.

Eline Eggers
Skribent. Kommer fra kongernes by, Jelling, og er fan af en god stærk øl med en sildemad til. Elsker gode billeder af mad og kan bruge lang tid på at instagramme sig sulten. Har en bachelor i kunsthistorie og en kandidat i analytisk journalistik.