Foto: Freebird

Stor madhal på vej på Aarhus Ø

I 2020 åbner en ny markedshal i det kommende Nicolinehus på Aarhus Ø.

Er du vild med at gå på marked eller spise streetfood? Så kan du godt begynde at glæde dig, for i 2020 åbner et stort madmarked i det kommende Nicolinehus på Aarhus Ø.

Det er madmarkedet Kødbyens Mad & Marked, der skal være med til at finde aktører og stadholdere til madhallen og hermed gøre Aarhus Ø til et eftertragtet madmekka:

“Én ting er at afholde madmarkeder, en anden er at skabe kulturen i en ny bydel, som Aarhus Ø bliver. Sammen med Nicolinehus får Kødbyens Mad & Marked sat sit præg på et stykke Aarhushistorie, hvilket er ret vildt,” udtaler partner i Kødbyens Mad & Marked og afvikler af den aarhusianske afdeling Jonas Kring i Nicolinehus’ eget magasin.

Is og plantebaseret fast-food
Det er endnu ikke oplyst, hvilke boder der vil være at finde i den nye madhal. I Nicolinehus’ magasin løfter stifterne af Kødbyens Mad & Marked dog sløret for to forretninger, der kommer til at være i det kommende fødevaremarkede i Nicolinehus: Kødbyens Is og Freebird.

Kødbyens Is går op i lokale råvarer og is og stedet har stor inspiration fra det nordiske køkken. Freebird er et fastfood-koncept, der går ud på at skabe plantebaserede retter, hvor det grønne har hovedrollen.

Du kan følge med i udviklingen af Nicolinehus’ madhal her.