Stor kokkedyst på Tangkrogen

Stor kokkedyst på Tangkrogen

af -
Foto: Food Festival

FOOD FESTIVAL Fredag aften er der kulinarisk battle mellem to hemmelige kokke.

Fredag den 2. september kl. 21-22 kan du heppe med fra sidelinjen, når to kokke dyster om at vinde Late Night Cook Off på årets Food Festival. Konceptet er skarpt med kun tre råvarer til rådighed for hver kok.

“På bare én time skal de to kokke forvandle ingredienserne til spændende og kreative retter, som bliver bedømt af et kompetent dommerpanel. Hvem de to kokke bliver, må I vente lidt på endnu – men vi garanterer et fedt line-up,” skriver Food Festival på Facebook.

Bag den intense kokkedyst står kendis-foodien Timm Vladimir, som også har afholdt eventet ved en række tidligere lejligheder – blandt andet til madfestivalen Copenhagen Cooking.

Late Night Cook Off er gratis og finder sted den 2. september kl. 21-22 på Food Festivals Kokkescene. Som opvarmning kan du mæske dig i en fire-retters menu lavet af Timm Vladimir til kun 195 kroner.

Stina Askholm Hansen
Journalist på Smag Aarhus og aarhusianer på 13. år. Spiser ude mindst én gang om ugen, både på byens mange nye takeawaysteder og de mere traditionelle restauranter. Rettesnoren er kvalitet og hygge. Har som inkarneret frankofil en forkærlighed for de små, listige bistroer i Mejlgade, hvor steak frites er favoritten over alle. Arbejder til daglig som freelanceskribent.