Foto: Gin og Tonic Festival

Skål: Stor gin og tonic-festival på vej til Østjylland

REKLAME: Til september afholdes en todages gin og tonicfestival 2017 i Horsens.

Lige siden de britiske soldater i kolonierne opdagede den velsmagende blanding af gin og tonic, har den domineret verdens barmenuer. Nu fejrer tonicproducenten Fever-Tree klassikeren med sensommerfestivalen Gin & Tonic Festival 2017, som afholdes på fredag den 15. september 2017 og lørdag den 16. september på den flotte herregård Serridslevgård ved Horsens.

Festivalen får form af en todages havefest, der skal samle ginfans fra hele Jylland, Fyn og Sjælland. Til arrangementet kan gæsterne møde destillatører og importører af gin, opleve de professionelles entusiasme og viden og dykke ned i den spændende verden af smag, som gin og tonic repræsenterer.

Køb billet til Gin & Tonic Festival 2017

RLS VHiball Elderflower orange curl.preview

Masser af inspiration
På festivalen kan gæsterne opleve forskellige muligheder for pynt af drinken og få inspiration til de rigtige glas og præsentation af drinken. Ved standene står eksperterne klar til en snak og en smagsprøve, ligesom de kyndige bartendere tryller i festivalens mange udendørs gin og tonic- barer.

De giver tips, tricks og spændende garniture-idéer til at mikse den mest sublime drink. Samtidig er der tændt op i grillen til små måltider undervejs. Festivalen har desuden en række masterclasses, hvor man kan komme indenfor i eksperternes verden, når de mixer drinks, fremstiller ingredienserne og sammensætter smage.

Køb billet til Gin & Tonic Festival 2017

mixing - lille

Bedst sælgende tonic-mixer
Tonics til Horsens-festivalen leveres af tonicproducenten Fever-Tree, som fremstiller et væld af forskellige tonics med naturlige ingredienser som naturlig saft, blødt kildevand, rørsukker og kinin. Fever-Tree er for tredje år i træk kåret af verdens bedste bartendere som den bedst sælgende tonic-mixer.

Festivalen finder sted fredag den 15. september 2017 og lørdag den 16. september 2017 på Serridslevgård ved Horsens. Der kører shuttlebus fra Horsens station til festivalen. Billetter købes på billetto.dk for 150 kroner og kan også købes ved indgangen. Masterclasses betales separat.

Køb billet til Gin & Tonic Festival 2017

REKLAME