Foto: Vestergadefesten

Stor fest på Vestergade i dag

GADEFEST Lørdag den 4. juni forvandles Vestergade til én stor fest med streetfood, livemusik og markeder fra morgen til aften.

Knap er Latinerfestivalen overstået, før en ny gadefest melder sig på banen. Lørdag den 4. juni går det løs med Vestergadefesten 2016, som forvandler den hyggelige gade til én stor fest fra tidlig morgen til sen aften. På gaden og i gårde spilles livemusik hele dagen, og så er der naturligvis masser af godter til ganen.

“Gaden er pyntet festligt op, der stilles borde og bænke op, så du kan sætte sig ned og få en sludder med nogle, du kender i forvejen eller aldrig har mødt før. Igennem hele gaden flytter forretninger ud og holder gadesalg. Caféer og restauranter sørger for, at både sulten og tørsten kan stilles med street food og servering på gaden,” skriver arrangørerne på Facebook.

På hele Vestergade fra Lille Torv i øst til Vester Allé i vest rulles en rød løber ud, så det bliver bogstaveligt talt umuligt at overse festlighederne. Det hele starter kl. 10 og slutter kl. 24, og du kan se hele programmet for festen her.