Foto: Gadeforeningen Jægergårdsgade.

Stor gadefest i Jægergårdsgade

MARKED Den 7. maj bliver Jægergårdsgade forvandlet til en gadefest, når den populære handelsgade holder markedsdag.

Lørdag 7. maj fra kl. 10 holder butikkerne femte år i træk markedsdag i den travle Jægergårdsgade på Frederiksbjerg. Gaden lukkes af for biler, så det er let at komme rundt for besøgende, og masser af stande og boder indtager gaden med lækkerier til de besøgende.

“Gaden forvandles i en dag til en gågade, hvor vi kan komme ud i gaden og skabe noget liv og stemning på en normalt trafikeret vej. De gange, som vi har holdt det, har der været sort af mennesker. Butikkerne rykker ud i gaderne med madboder, loppemarkeder og små happenings,” siger formand Per Lisberg fra gadeforeningen i Jægergårdsgade til Lokalavisen Aarhus.

Byder på masser af nyt
Schweizer Bageriet serverer blandt andet gratis rundstykker til de 100 første gæster på standen, ligesom bydelens nye deli Sårt i Nordens Folkekøkkens gamle lokaler byder hjemmelavede lækkerier til ganen.

”Hvis man vil se noget nyt, så har Jægergårdsgade masser at byde på. Man kan godt forvente at få sig en oplevelse, hvor der vil være spændende aktiviteter for enhver smag,” siger Per Lisberg til avisen.

I løbet af dagen er der også koncert med Aarhus Symfoniorkester kl. 11 og kl. 13, ligesom Aarhus Lindy Hoppers danser kl. 14. Læs mere om markedsdagen her.