Foto: Aarhus Volume

Stor gadefest på Godsbanen i weekenden

GADEFEST En gratis gadefest med musik og madboder rammer Godsbanen i weekenden.

Lørdag den 11. juni danner Godsbanen ramme om en ny gadefest ved navn Aarhus Volume 2016, som får to udendørsscener, tre indendørsscener og masser af madboder. Inspirationen kommer blandt andet fra gadefesten Mejlgade for Mangfoldighed, der gik konkurs tidligere på året.

”Vi er blevet inspireret af alt det gode ved Mejlgade for Mangfoldighed og har taget det med over, hvor der er plads. I stedet for at afholde det i en smal gade, som bliver presset på pladsen, samler vi det ved Godsbanen,” siger projektleder Albert Helmig til Aarhus Stiftstidende.

Frihed i konceptet
Festen finder sted ved Institut for X og flere andre steder ved Godsbanearealet, og programmet er fra kl. 12-24 for alle udendørsarrangementer, mens tre efterfester slutter senere på natten.

”Gadefest for os betyder frihed i konceptet, og det må gerne være vildt. Der kommer underlige, finurlige ting, og til en gadefest er der ikke noget, der ikke passer ind,” siger Albert Helmig.

Bag gadefesten står kulturforeningen Aarhus Volume, der tidligere har arrangeret fester, koncerter og kulturbegivenheder i Aarhus.