Foto: Aarhus Food Court

Stor fødevarefestival på Godsbanen

Den 22-23. oktober bliver Fødevarefestival Aarhus Food Court afholdt for første gang.

Er du også vild med at snuse rundt blandt lokale fødevarer og få historien bag produkterne? Så er der god grund til at lægge vejen forbi Den Rå Hal på Godsbanen lørdag den 22. og søndag den 23. oktober. Her inviterer Fødevarefestival nemlig alle foodies til Aarhus Food Court.

“Vi vil give aarhusianerne muligheden for at komme at se, smage og opdage alle de fantastiske og dedikerede fødevareproducenter, gårdbutikker og mikrobryggerier, som findes i nærområdet. Vi forventer at se en masse foodies, som er tosset med mad og går op i at bruge de allerbedste lokale råvarer,” siger medarrangør Sisse Hansen.

Foto: Aarhus Food Court
Foto: Aarhus Food Court


Alt fra most til chokolade
Over festivalens to dage kan du møde så forskellige udstillere som mosterier, biavlere, ostemejerier, mikrobryggerier og røgerier. Du kan smage dig igennem alt fra biodynamisk vin og charcuteri til chokolade og velduftende krydderier og ikke mindst få en hyggelig snak med de lokale producenter.

“Hos os er det de små producenter, som kommer og viser deres unikke produkter frem. Og som glæder sig til at fortælle deres historie om hvert enkelt produkt. Så der vil være mulighed for at købe, se og smage mange delikate og spændende produkter,” siger Sisse Hansen.

Foto: Aarhus Food Court
Foto: Aarhus Food Court


Hyggelig stemning
Ud over et univers af lækre fødevarer lover Fødevarefestival en hyggelig markedsstemning med livemusik og foodtrucks i Godsbanens rå omgivelser. Det er første gang, at der bliver afholdt Fødevarefestival Aarhus Food Court, men arrangørerne har erfaring fra mere end 25 fødevarefestivaler rundt i Danmark gennem de seneste fire år.

Aarhus Food Court finder sted lørdag den 22. oktober kl. 10-17 og søndag den 23. oktober kl. 10-16. Entre til begge dage koster 50 kroner. Børn under 12 år kommer gratis ind, mens studerende får indgang for 25 kroner mod forevisning af studiekort. Læs mere om arrangementet her og mere om Fødevarefestival her. Du kan også se en film fra en tidligere festival her:

Sponsoreret indlæg