Foto: Starbucks

Starbucks åbner på Store Torv

KAFFEBAR Den amerikanske kaffegigant Starbucks rykker til sommer ind på Store Torv i lokalerne, som nu huser isenkræmmeren Borgporten.

Af Mikkel T. Krogh

Den amerikanske kaffekæmpe Starbucks har kaffebarer i stormagasinet Salling og Storcenter Nord, og nu åbner kæden snart en tredje kaffebar i Aarhus. Starbucks flytter ind i lokalerne på Store Torv 18, hvor byens ældste isenkræmmer Borgportens Isenkram har haft til huse i flere årtier.

“Byen er meget speciel for os, og vi kommer til at åbne en smuk kaffebar med et design, som vil være forenelig med bygningens særlige arkitektur. Vi kunne ikke ønske os et bedre sted for Starbucks end på dette travle sted i hjertet af Aarhus, hvor flere gader mødes og gør det let for kunderne at stoppe op og tage en kaffepause,” siger Michael Hald fra Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

Læs også: 5 kaffebarer med killerskills

I Danmark har Dansk Supermarked licens til at drive Starbucks kaffebarer, og den nye Starbucks i Aarhus kommer efter planen til at åbne i sensommeren 2016.

Starbucks kom til Aarhus i sommeren 2013, hvor kæden først åbnede en café i Salling på Strøget og siden en kaffebutik i Storcenter Nord. Starbucks er verdens største kæde af kaffebarer og har 140.000 ansatte verden over.

Læs også: Ny kaffebar med eget hjemmebag