Spritnyt: Aarhus får ny guide til byens madscene

Aarhus har fået en spritny guide til byens madscene, der hjælper dig med at finde det perfekte spisested til dit humør og din pengepung.

Pizza? Tapas? Sushi? Det kan være svært at finde hoved og hale i byens utallige lækre spisesteder. Det problem ønsker Smag Aarhus nu at komme til livs, så du nemt kan finde det spisested, der passer lige til dit humør og pengepung.

Læs også: Smag på Byen: Din guide til madscenen i Aarhus

Derfor har Smag Aarhus skabt Smag på Byen: En guide, der samler alle byens restauranter og caféer ét sted.

Du fortæller, hvad du har lyst til, og hvilket prisniveau du ønsker. Så får du de spisesteder, der er skræddersyet til dig.   

Smag på Byen har samlet byens spisesteder i kategorier, der gør det nemt for dig at vælge, hvad du har lyst til. Måske mangler du et sted på Frederiksbjerg, der ikke koster det hvide ud af øjnene? Måske skal du have en gourmetoplevelse, der gerne må koste lidt? Det kan også være, du har en ustyrlig trang til mexicansk mad, men du ikke ved, hvor du skal gå hen? Det er lige præcis det, Smag på Byen skal hjælpe dig med.

Smag på Byen er lanceret på smagaarhus.dk, og du kan prøve Smag på Byen her.

“Ingen dag uden kaffe! Heldigvis har Aarhus flere skønne kaffebarer, der kan brygge en lækker kop mokka. Jeg øver mig i at drikke den sort, men vil nu allerhelst have en cappuccino eller flat white.”

Louise Sejr Højmark, Redaktør