Foto: Restaurant MellemRum.

Fejr årets sidste dag med nytårstakeaway fra Restaurant MellemRum

SPONSORERET INDHOLD: Restaurant MellemRum tilbyder en 4-retters nytårstakeaway-menu til både kødspisere og veganere. 

Bliver du helt mat i sokkeholderne bare ved tanken om forberedelserne til årets nytårsfest? Så kan du roligt ånde lettet op – du kan nemlig få Restaurant MellemRum til at lave nytårsmenuen for dig.

Restauranten på Fredens Torv 2 tilbyder en mundvandsfremkaldende nytårsmenu med hele fire retter til 400 kroner per kuvert. Er der veganere i selskabet, har Restaurant MellemRum også sørget for en fire-retters menu specielt til dem til samme pris.

Det eneste du skal gøre er at bestille nytårsmenuen og hente den hos restauranten mellem klokken 10 og 16 søndag den 31. december. Når du bestiller menuen, vælger du et tidspunkt, hvorfra du har 30 minutter til at komme og hente din mad – og så skal du bare varme den, når du kommer hjem. Nemmere bliver det ikke!

Hummerbisque med safran og steak af oksemørbrad
Som kødspiser er den første ret, du kan sætte tænderne i, en hummerbisuqe med safran, ovnbagt porre og gulerod.

Herefter lyder menuen på rødbederimmet laks med råmarinerede rødbeder, purløg og purløgsolie.

Hovedretten består af en steak af oksemørbrad med spinatpuré, stegte svampe, syltede rødløg og rødvinsauce med knuste kartofler i urter til. Festmåltiddet afsluttes med en chokoladetærte med cognacmarinerede blommer og vaniljecreme.

Køb Restaurant MellemRums nytårsmenu her

Jordskokkesuppe og polentabøf med grillet fennikel
Skal året i stedet sluttes af med en vegansk gourmetmenu, kan du som det første nyde en jordskokkesuppe med porre, gulerod, saltede mandler og estragonolie.

Mellemretten er en anretning med nøddepaté, syltede grøntsager og en cremet selleripuré, hvorefter en polentabøf med grillet fennikel og gulerod, sauté af edamamebønner og rødbedesauce med blomkålscouscous udgør hovedretten.

Også i veganermenuen består desserten af en tærte med chokolade og cognacmarinerede blommer med vaniljecreme til.

Køb Restaurant MellemRums nytårsmenu her 

Match mad og vin
Vil du gerne have hjælp til at matche maden med den rette vin på årets sidste dag, kan du tilkøbe Restaurant MellemRums vinmenu.

Her får du fem forskellige flasker vin for bare 500 kroner i alt: En flaske vin til hver ret samt en flaske bobler. Vil du have velkomst-snacks bestående af rugbrøds- og rodfrugtchips med svampemayonnaise og grillede oliven oven i hatten, kan de tilkøbes for 40 kroner per person.

Køb Restaurant MellemRums nytårsmenu her 

Glem ikke kransekagen
Skal nytåret synges ind med et stykke kransekage i hånden, kan du for 25 kroner per person få hele fire forskellige slags med i menuen fra MellemRum.

Nytårsmenuen leveres i flot engangsemballage, så du ikke skal tænke på at aflevere servicen dagen derpå. Og hvis det kniber med at finde bestik nok til hele selskabet, kan du være helt rolig – der følger nemlig elegant engangsbestik med i prisen.

Køb Restaurant MellemRums nytårsmenu her