Foto: Gambas.

Få en 3-retters nytårstakeaway til næsten halv pris

SPONSORERET INDHOLD: Nu kan du få en tre-retters nytårstakeaway fra Gambas i Guldsmedegade til bare 225 kroner per kuvert. 

Skal årets sidste dag fejres med manér, kræver det en middag, der siger spar to! Men december er lang, og det kan knibe med energien til selv at stå for maden nytårsaften.

Heldigvis er der hjælp at hente. Restaurant Gambas i Guldsmedgade 17 har i samarbejde med dealsitet Deal.dk netop lavet en deal, hvor du kan få en tre-retters takeawaymenu for bare 225 kroner per kuvert – det er 40 procent billigere end normalt!

Til menuen medfølger en enkel og ukompliceret anvisning, du kan følge, når du skal varme og anrette maden derhjemme. Nemmere bliver det ikke!

Køb din tre-retters nytårsmenu her

Grillet tun, unghanebryst og lun chokoladekage
Den første menu, som du og dine nytårsgæster kan glæde jeres maver med, er let grillet tun i en soja-basilikumslage, hvortil der er spæde salatblade, syltet rødløg, tangsalat og hjemmebagt brød.

Herefter står menuen på unghanebryst med bagte rodfrugter, en hvedekernesalat med ærter samt små kartofler med estragon-cremesauce.

Til slut sætter I tænderne i en lun chokoladekage med citroncreme og marinerede bær. Mums, siger vi bare!

Køb din tre-retters nytårsmenu her 

Afhent helt indtil klokken 15
Værdibeviset for en nytårstakeaway fra Gambas kan kun indløses den 31. december 2018. Det betyder, at du skal hente maden nytårsdag mellem klokken 11 og 15.

Du kan få fingrene i dealen frem til onsdag den 27. december, og du skal minimum købe to værdibeviser, altså to kuverter, hvis du vil købe nytårsmenuen med 40 procent rabat.

Du skal være opmærksom på, at du ikke har fortrydelsesret, når du først har købt dine værdibeviser.

Køb din tre-retters nytårsmenu her