Unsplash - Daniel Klein

Spisested serverer rejer og rosé ad libitum

På vinbaren i Frederiksgade serverer man hele sommeren pil-selv rejer og rosé ad libitum.

Hos vinbaren Á-Part vil man gerne forkæle sine gæster lidt ekstra over sommeren. Det vil man gøre ved at servere den perfekte sommerkombination af pil-selv rejer og rosé ad libitum. Det koster 250 kroner for to timer.

Sammen med rejerne får du aioli, citron og hjemmebagt brød. Dertil serverer de alt den franske rosé, som du kan drikke. Så er sommeren reddet.

Tilbuddet gælder fra tirsdag til torsdag mellem klokken 17 og klokken 21 samt fredag og lørdag fra klokken 12 til klokken 21, hele sommeren.

Vidste du, at

SchweizerBageriet i M.P. Bruuns Gade er Aarhus’ ældste bageri? I 1898 åbnede Bagemester Jørgen P. Jørgensen sit bageri og konditori med indgang fra hjørnet af Brammersgade. Stedet fik sit nuværende navn i 1955.

Det ikk' så ringe endda ... med fisk

Se alle