Foto: Ugood

Spis streetfood med borgmesteren

STREETFOOD Den 25. november inviterer borgmester Jacob Bundsgaard alle aarhusianere til streetfood-arrangement i Turbinehallen. Skal du med?

Af Mikkel T. Krogh

“Jeg vil gerne invitere dig på et måltid mad i Turbinehallen onsdag den 25. november klokken 18.”

Sådan skriver Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard i en åben invitation på Facebook, hvor han inviterer alle aarhusianere til at deltage i det kulinariske arrangement. På menuen er 11 slags streetfood lige fra ugandiske madpandekager til fransk Tarte Flambée, som serveres i skæret af stearinlys i Turbinehallens lokaler på Aarhus Havn.

“Den bedste by skaber vi kun, hvis vi gør det sammen. Det kræver, at vi kender hinanden, at der er tillid mellem mennesker, og vi vil hinanden noget. Derfor skal vi sammen spise lækker streetfood i stearinlysenes skær i Turbinehallens rustikke omgivelser,” skriver Jacob Bundsgaard i invitationen.

Eventen arrangeres af foreningen Aarhus Street Food, der er ved at etablere et indendørs streetfoodmarked i Aarhus. Borgmesteren opfordrer til at tage en ven, en nabo, far eller hele familien med til måltidet, der varer fra kl. 18-20 den 25. november. Det er gratis at deltage, og der åbnes op for tilmelding efter først til mølle-princippet mandag den 16. november her. Der er plads til 500 personer.

Læs artikel: Streetfoodmarked på vej i Aarhus
Læs interview: 10 skarpe til Jacob Bundsgaard
Læs artikel: Her er vinderne af Byens Bedste