Foto: Flemming Gernyx.

Mad mod kræft: Spis ude og støt en god sag

Til juni kan du deltage i restaurantfestivalen Spis & Støt i Aarhus og spise for en god sag. 

Fra den 2. til den 10. juni kan du komme til restaurantfestivalen Spis & Støt, hvor en række aarhusianske restauranter byder på en treretters menu, som støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde. Det skriver Kræftens Bekæmpelse i en pressemeddelelse.

”Kræft vedrører os alle, og derfor er en aktiv indsats afgørende for både kræftramte og pårørende. I Kræftens Bekæmpelse er vi derfor rigtig glade for, at så mange restauranter støtter op om Spis & Støt. Sammen kan vi tilbyde vores gæster gastronomiske oplevelser samtidig med at de støtter kræftsagen, siger Sara Haugesen, projektleder i Kræftens Bekæmpelse.

I den gode sags tjeneste
Prisen for menuerne er 250 kroner, hvor 40 kroner går til Kræftens Bekæmpelse. På listen over aarhusianske restauranter finder du blandt andet Det Glade Vanvid, Retour Aarhus, Hotel Royals Bistro og Kählers Spisesalon.

”Vi har oplevet kræft tæt på i familien, så det er et emne, vi nemt kan forholde os til. Spis & Støt-festivalen er en god mulighed for at bakke op om en god sags tjeneste og samtidig lave god mad,” fortæller brødrene Lasse og Michael Koch fra Det Glade Vanvid.

Udover menuen til 250 kroner, kan du også købe en gourmetmenu til 500 kroner og støtte med 80 kroner. Den finder du på Restaurant Mejeriet. Det er også muligt at bestille en Michelin-billet til 750 kroner, men den skal du til København for at benytte.

Det er fjerde gang at restaurantfestivalen løber af stablen, og sidste år indsamlede Spis & Støt 650.000 kroner. Du kan se hele listen over deltagende restauranter og købe billetter her.

76 restauranter deltager i Spis & Støt landet over.