Foto: Nordisk Spisehus.

Aarhus-restauranter støtter kamp mod kræft

I juni kan du støtte kampen mod kræft ved at spise på en række af byens restauranter. 

Fra den 3. til 11. juni kan du spise ude med god samvittighed. Her er udvalgte spisesteder nemlig en del af madinitiativet Spis & Støt, hvor du ved at vælge en særlig menu støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientrådgivning.

I Aarhus er der 14 steder, der tilbyder menuer til 250 kroner per person. Her går 40 kroner til Kræftens Bekæmpelse. Gourmetrestauranten Nordisk Spisehus på M.P. Bruuns Gade tilbyder som den eneste i byen en 500-kroners menu, hvoraf 80 kroner støtter organisationen.

Spinat, asparges og chokolade
For de 500 kroner får du hos Nordisk Spisehus en forret bestående af rødtunge, spinat og spumante, en hovedret med vagtel, asparges og morkel samt chokolade, kaffe og marengs til dessert.

Blandt de restauranter, hvor du kan spise for 250 kroner, er eksempelvis den nyåbnede gourmetrestaurant og vinbar Aabyudengaard på Vestergade, Kähler Spisesalon på M.P. Bruuns Gade og den franske Restaurant ET på Europaplads.

Spis & Støt er et tilbagevendende landsdækkende initiativ, som afholdes i et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse, bookingsitet DinnerBooking og restauranter i hele landet. Der er kun et begrænset antal billetter til salg, som kan købes her fra den 1. maj klokken 10.