Når Det Kongelige Teaters “Hobitten” spiller på Moesgaard, kan du spise som en hobbit inden forestillingens start.
Gandalfs fiskeret. Bilbo Sækkers sommergryde. Thorins pastasalat.
Nu kan alle Tolkien-fans godt klappe i hænderne af begejstring, for de retter – og flere til – kan du sætte tænderne i fra den 20. maj til den 25. juni.
Her forvandles området ved Moesgaard Museum nemlig til Tolkiens verden Midgård, når Det Kongelige Teater rykker til Aarhus med forestillingen “Hobitten” – og hver aften inden forestillingen, kan du gå ombord i en særlig Tolkien-buffet i museets café.
Mosaik af torsk og frikassé
Gandalfs fiskeret består af en mosaik af rimmet og letrøget torsk med grillet citronmayonnaise, syltede rødløg, sprøde salater og sauce på brændt fløde og dildolie.
Bilbo Sækkers sommergryde er en frikassé af øl og honningbraiseret øko-nakkefilet af gris med sprøde grøntsager og smørdampede kartofler med løvstikke, mens Thorins pastasalat er lavet med pasta, ærter, rødløg, peberfrugt, friske urter og hjemmelavet MOMU-dressing.
Læs også: Rejer og Cava ad libitum: Nu kan du tage til Elle Belle Rejegilde
Cæsarsalat og kyllingespyd
Derudover kan du fylde din tallerken med Middle Earth Cæsarsalat: Hjertesalat, parmesan, hjemmelavet dressing, urter og croutoner.
Glem ikke Dragens marinerede kyllingespyd, som kommer med smørdampede kartofler til.
Buffetten koster 255 kroner per snude og er inklusiv et glas vin, en øl eller vand.