Foto: Hearts & Minds

Spis dig klogere på fremtidens fødevarer på Godsbanen

SPONSORERET: Spis dig klogere i en bæredygtig menu af lokale råvarer og solid viden, når vidensfestivalen Hearts & Minds sætter fokus på fremtidens fødevarer på Godsbanen.

Fredag 22. september kan du sætte tænderne i en udsøgt, klimavenlig middag serveret af restauranten Spiselauget på Godsbanen til vidensfestivalen Hearts & Minds’ storstillede åbningsevent ’How Can we Feed The World?’.

De store røde bøffer og eksotiske frugter er denne aften byttet ud med lokale råvarer. Aftenens hovedret består blandt andet af såkaldt invasive fisk, der bliver fanget sammen med de klassiske fisketyper, men som ofte bliver smidt ud, da de ikke er efterspurgte hos forbrugeren – selvom de har en delikat smag.

Køb billet til åbningseventen

Lokale grøntsager og krabbebisque
Fisken serveres med lokale grøntsager og krabbebisque lavet på danske strandkrabber, som mange kender fra barndommens krabbefangster. Til dessert er der æbletrifli lavet på lokale efterårsæbler serveret med dansk fløde.

Efter middagen åbnes Godsbanen op, og gæsterne kan frit vælge mellem at deltage i talks om insekter og kødforbrug, høre oplæg om økologi, identitet og GMO eller lære om selvforsyning med Bonderøven kendt fra DR. Du kan også lade dig opsluge af teatermørket eller lytte til poetry slam om klima og bæredygtighed. Og meget andet. Aftenen slutter med en koncert med Kidmo Laran.

Køb billet til åbningseventen

Afholdes for tredje gang
Bag vidensfestivalen Hearts & Minds står Folkeuniversitet i Aarhus, der afholder den for tredje gang i år. den 22.-24. september 2017. Festivalen finder sted den 22-24. september og handler i år om det gode liv og mad, og du kan opleve over 70 vidensarrangementer i Aarhus og andre byer i Region Midtjylland.

Der er noget for en hver smag, hvad end du er til beer-yoga, gastronationalisme eller intelligente cocktails. God appetit. Se hele festivalprogrammet her.

Fakta: Åbningsevent
Tid: Fredag 22/9 kl. 17.30
Sted: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, Aarhus
Billet: Køb billet til åbningseventen

SPONSORERET INDLÆG