Foto: Pixabay Images

Specialkøbmanden er ny butik for kageelskere

SPECIALBUTIK Midtbyen har fået et paradis for kageelskere i form af Specialkøbmanden, der netop er åbnet i den hyggelige Gl. Munkegade med et stort udvalg i kagedekorationer.  

Er du vild med at pynte dine kager ligesom i Den Store Bagedyst? Så skal du besøge kagespecialisten Specialkøbmanden, der netop er åbnet i Gl. Munkegade. Butikken er flyttet fra de tidligere lokaler i Aarhus V, hvor butikken havde lokaler i et industrikvarter.

”Jeg åbnede butikken i Aarhus V for fem år siden, og det har længe været et ønske at flytte butikken ind til midtbyen. Nu har vi så endeligt fundet de rigtige lokaler Gl. Munkegade, som er en fantastisk gade, og vi glæder os til, at aarhusianerne får en god oplevelse i vores nye butik,” siger indehaver Anne Dorthe Pedersen.

Alt i kagedekorationer
Specialkøbmanden har specialiseret sig i alt til kagedekoration som pynt, farver, lys og bageforme, ligesom butikken kan printe personlige billeder til kundernes kager. Butikken sælger også tilbehør til produktion af chokolade, bolsjer og is, ligesom Anne Dorthe og Co. udlejer bryllupskagestativer.

”Vi er en specialkøbmand med vægt på special, og vi elsker det, vi laver. Vi går gerne et ekstra skridt for, at kunderne får en god oplevelse, og vi har stadig nye kunder, som har hørt om os og nu selv lige vil se det,” siger Anne Dorthe Pedersen.

Udover tilbehør til den søde tand har butikken også over 60 forskellige krydderier og en række specialiteter til madlavning. Specialkøbmanden har desuden netop startet samarbejde med en lokal samarbejdspartner, der importerer grillkrydderier fra USA.

SPECS
Specialkøbmanden
Gl. Munkegade 7
8000 Aarhus C
Åbner 26. oktober