Kähler Villa Dining lokker med gourmetmenu til 349 kroner

ANNONCE Gourmetrestauranten Kähler Villa Dining i Risskov tilbyder Sølvmenuen til 349 kroner fra mandag-torsdag.

I uge 7 rammes Aarhus af indtil flere restaurantfestivaler som Gastro Week og Dinnerdays, som gør det muligt at mæske sig i både to- og tre-retters menuer for næsten ingen penge i vinterferien. Men hos restauranten Kähler Villa Dining i Risskov har de deres egen budgetvenlige gourmetmenu ved navn Sølvmenuen, som kan fås mandag til torsdag hele året rundt.

Kählers Sølvmenu koster 349 kroner og indeholder snacks, appetizer, forret og hovedret. Drikkevarerne køber man ved siden af, og sølvmenuen er udviklet af villaens køkkenchefer med øje for sæsonens aktuelle råvarer. Serveringerne er præcis de samme som på restaurantens lidt større Guldmenu, hvor dessert og vin ad libitum også er inkluderet.

”Mange af vores gæster bestiller Sølvmenuen, hvis de for eksempel skal køre hjem eller skal tidligt op på arbejde dagen efter. Vi har også mange stamgæster, som kommer for at nyde lidt luksus og selvforkælelse i hverdagen, for mens vi hygger om dem og tager opvasken, får gæsterne lov til at slappe af og nyde hinandens selskab,” siger restaurantchef Liselotte Møller.

Fjerdebedste anmeldte restaurant i 2017
Fælles for Sølvmenu-gæster og Guldmenu-gæster er, at alle bliver bedt om at møde op i den hvide patriciervilla præcis kl. 18.30, og omkring kl. 21.30 er man igen klar til at forlade den hjemlige designrestaurant.

Konceptet fungerer så godt, at Kähler Villa Dining flere gange har ligget i toppen af listen over de bedst anmeldte restauranter i Østjylland. For nyligt udkom bookingportalen Dinnerbooking med en opgørelse over de bedst-anmeldte restauranter i Østjylland i hele 2017, og her ligger Kähler Villa Dining på en fjerdeplads. De i alt 186.969 gæster har givet Kähler-villaen topkarakterer på parametre såsom mad, betjening og værdi for pengene.

Du kan se Sølvmenuen hos Kähler Villa Dining her.