Foto: PR.

Skål: Lær at lave cocktails med gin og snaps i Aarhus

Snart kan du komme til workshop i snaps- og gincocktails hos Aarhus Central Food Market.

Haps, haps, haps – nu skal vi ha’ snaps! Vil du gerne lære at associere den stærke alkohol med andet end den årlige julefrokost, så sæt kryds i kalenderen søndag den 6. oktober fra klokken 10.30 til 12.00.

Da inviterer Aarhus Central Food Market ved Skt. Knuds Torv nemlig til en workshop, hvor du kan lære at lave egne cocktails med hjemmelavet gin og snaps.

“For mange danskere er gin lig med Gin & Tonic, men man kan faktisk lave mange andre lækre drinks med gin. Det samme gælder for snapsen, der ofte vækker minder om julefrokostens årlige brandert. Det er ærgerligt, for snapsen kan så meget mere end det, og det vil jeg gerne lære aarhusianerne,” fortæller Jan Kristensen, der til dagligt driver virksomheden snapsogurter.dk, i en pressemeddelelse.

Cocktails fra bunden
Til workshoppen vil deltagerne lære at lave cocktails fra bunden.

“Vi kommer til at smage og lave en række kendte cocktails, men med nye, spændende ingredienser, og jeg håber, at folk vil gå herfra med knowhow og mod på at sætte hjemmelavede gin- og snapsecocktails på menuen derhjemme – en snapsecocktail er jo et oplagt alternativ til julefrokostbordet!” siger Jan Kristensen.

Det koster 149 kroner per snude at deltage i workshoppen. Du kan læse mere om workshoppen, og hvordan du køber billetter, her.