Så er der snaps: Nu får Aarhus sin første klub for snapsefans

Så er der snaps: Nu får Aarhus sin første klub for snapsefans

af -
Foto: Ursula Meander Bjerggaard, Smag På Aarhus

Onsdag den 24. januar inviterer projektet Smag På Aarhus til det første møde i et nyt snapselaug, der er en klub for snapseentusiaster. 

Er du en af dem, der altid medbringer et hjemmelavet snapseeksperiment, når du skal til påske- eller julefrokoster? Så kan du snart blive medlem af drømmeklubben.

Onsdag den 24. januar inviterer det kommunale projekt Smag På Aarhus nemlig til det første møde med Aarhus Snapselaug, der er en nyoprettet klub for snapseentusiaster.

Her kan du medbringe en snapsesucces eller måske et eksperiment, der gik helt galt, og sparre med de andre medlemmer af snapselauget eller få inspiration til fremtidige koncepter.

Smag På Aarhus skriver i en pressemeddelelse, at både erfarne og nybegyndere er velkomne til mødet, der bliver afholdt hos Folkestedet på Carl Blochs Gade 28 fra klokken 19 til 21.30.

Du kan læse mere om Aarhus Snapselaugs første møde her.

Amalie Maindal Nielsen
Skribent på Smag Aarhus. Kan bedst lide at lave tøm køleskabet-mad og er lidt for god til at finde lejligheder til hverdagsvin. Hvis jeg kun måtte bruge mine penge på én ting, ville det være restaurantoplevelser. Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.