Foto: Deal.dk

Så er det nu: Få 8 stykker smørrebrød til rabatpris

SPONSORERET: SuperBrugsen i Solbjerg tilbyder lige nu otte frisksmurte stykker smørrebrød til 100 kroner.

Kunne du godt bruge en opgradering af din frokost, eller orker du heller ikke at lave aftensmad? Så er hjælpen nær. Du kan nemlig få otte stykker smørrebrød til 100 kroner hos SuperBrugsen i Solbjerg.

SuperBrugsen er gået sammen med dealsitet Deal.dk og giver dig lige nu denne herlighed af en frokostklassiker 43 procent billigere end normalt. Værdibeviset kan købes indtil onsdag den 27. december og kan indløses fra den 2. januar til den 16. februar.

Køb tilbuddet på smørrebrød her

Smørrebrød_deal.dk2

Traditionelt smørrebrød
Med værdibeviset får du otte stykker smørrebrød: Én med æg og rejer, én med fiskefilet, remoulade og rejer, én med hamburgerryg og italiensk salat, én med kamsteg, rødkål og surt, én  med leverpostej og bacon, én med rullepølse, rødløg og sky, én med roastbeef, peberrod og remoulade og én med oksebryst og peberrod.

Står du eksempelvis og skal have en større forsamling, hvor otte stykker smørrebrød ikke er nok er du naturligvis velkommen til at købe flere værdibeviser. Smørrebrødet skal bestilles senest tre dage før afhentning, og kan hentes mandag til lørdag mellem klokken 10 og 20 i SuperBrugsens slagterafdeling på Østergårdsvej 278 i Solbjerg.

Køb tilbuddet på smørrebrød her

Oktober 2020

Vinder

Salling Bager & Café