Foto: Smilets Grill

Pølsen er 65 centimeter: Smilets Grillbar laver kæmpe hotdogs

Smilets Grillbar langer kæmpestore hotdogs over disken i Viby.

Med en pølse på op til 65 centimeter, er den kæmpestore ristede hotdog fra Smilets Grillbar i Viby ikke for sarte sjæle. Sammenlignet med den almindelige og velkendte ristede hotdog med det hele, er grillbarens udgave mindst dobbelt så stor og dobbelt så tung. Pølsen alene vejer 400 gram.

Den nyåbnede grillbar på Grundtvigsvej 55 har siden sin åbning den 16. april langet de usædvanligt store hotdogs over disken, og folk fra hele Danmark strømmer allerede til den familieejede biks for at prøve kræfter med giganten.

“Vi lagde et billede op på vores Facebook-side af den første, der købte hotdoggen, og siden er folk kommet fra hele landet,” fortæller Martin Oyong, som er ejer af Smilets Grillbar.

Skræddersyet kæmpepølse
Den kæmpestore pølse, er ikke hvilken som helst pølse. Den bliver specialfremstillet på et pølsemageri på Fyn, og Martin Oyong har nøje udvalgt blandingen af krydderier.

Udover den kæmpestore ristede hotdog, har Smilets Grillbar også kreeret en gigantisk fransk hotdog. Den måler 70 centimeter og indeholder også den specialfremstillede fynske pølse.

Begge kæmpehotdogs koster 65 kroner. Har du kun mod på at prøve kræfter med den 400 gram tunge pølse, kan den købes for 50 kroner.