Foto: Palle Schultz

Smagsprøver og stærke tilbud: Chili Klaus holder lagersalg i Aarhus

Fredag den 14. oktober kan du få en stærk oplevelse, når Chili Klaus inviterer til lagersalg på havnen.

Mangler du også lidt ekstra til at krydre din efterårsferie? Chili Klaus har svaret. 

Fredag den 14. oktober kan du fra 13.00 til 17.00 nemlig komme til lagersalg på havnen tæt på den blå kran, hvor den kendte chilikonge holder til.  

Her har du mulighed for at slå til på en masse stærke tilbud på gavepakker, julekalendere og andre stærke sager fra chilisortimentet. 

”Der vil være smagsprøver på en masse hot sauces, men der kommer også til at være lidt ’ufarligt’ til de mindste,” fortæller Chili Klaus, med det borgerlige navn Claus Pilgaard, i en pressemeddelelse.

Selv står Chili Klaus klar til at tage imod alle de mennesker, der deler hans passion til stærk mad. 

”Det er første gang, at vi prøver det, og vi glæder os til at byde aarhusianerne på en varm oplevelse,” fortsætter han. 

Gik viralt på de sociale medier

Chili Klaus er blevet et kendt navn i Danmark, efter han tilbage i 2013 gik viralt med sine chilismagningsvideoer, hvor han sammen med forskellige kendte personligheder prøvesmagte alverdens chilier.  

”Det startede blot som en sjov indskydelse, men i dag har det udviklet sig til en virksomhed med ni ansatte og flere hundrede varenumre,” lyder det fra chilikongen i pressemeddelesen.

I dag har virksomheden dog fundet vej ind på det udenlandske marked, hvor en stor del af kunderne er. 

”Vi vil gerne vise, at selvom de fleste af vores kunder er udenlandske, så er vi trods alt en virksomhed med rødder og hovedsæde i Aarhus,” fortsætter han.

Derfor er det også på adressen Balticagade 19, at lagersalget bliver afholdt.

Læs også: Garn og græskar: Hamanns, Emma 1990 inviterer til strik og kage

Julen står for døren

Der er dog også en anden grund til, at et lagersalg er passende netop nu. 

”Vi skal helt lavpraktisk have gjort plads til julehandlen på vores lager,” skriver Chili Klaus i pressemeddelelsen. 

Den årlige julekalender er dog også et af de produkter, der er udbredt blandt danskerne, hvor nogle på drilsk vis vælger at udfordre hinanden i det famøse chilislik med forskellige vindstyrker. 

Influencerparret Stephanie og Kasper Fisker er et af de par, der har taget udfordringen meget seriøst og trofast kæmpet sig igennem alle låger, imens de har delt det med deres følgere på Instagram.  

Det fik også Chili Klaus til selv at kigge forbi hos parret, hvor han sammen med Stephanie Fisker tog røven på Kasper Fisker. Du kan se videoen lige her.