Foto: Salling Super

Smagsprøver i massevis i Salling

SMAGSPRØVER Den 15-16. april byder Salling på gratis smagsprøver fra mere end 30 danske producenter.

Vil du smage nordisk tangpesto? Nordisk gin lavet på kartofler og malt? Eller bare soyais?

Så skal du kigge forbi Salling Super på Strøget fredag den 15. april og lørdag den 16. april, hvor stormagasinet inviterer mere end 30 af Danmarks førende fødevareproducenter til at uddele gratis smagsprøver til aarhusianerne.

Udover lokale producenter som Store Lyngdal, der er kendt for sine frilandsgrise, kan du blandt andet smage lækkerier fra Chriis Soyais, Crown Seafood, Lakrids by Johan Bülow, Launis, Nordisk Naturens Forråd, Nordisk Tang, Njord og Summerbird.

Stigende interesse
”Gourmetdagene i Salling er blevet en populær, tilbagevendende begivenhed. Vi kan mærke, at der er en stadig stigende interesse for de danske gourmetvarer, og det har fået os til at arrangere Dansk Gourmet med besøg af mere end 30 af de førende danske producenter på området,” siger stormagasinchef Lars Højgaard fra Salling i en pressemeddelelse.

Udover smagsprøver i massevis kan du torsdag den 14. april få en snak om madlavning med en af Aarhus’ kendte tv-kokke, Jesper Koch, ligesom du mandag den 18. april kan sige hej til tv-vært og ernæringsekspert Christian Bitz.

Læs mere om arrangementet her.