Foto: Pixabay.

SMAGPRISEN 2019: Stem på hvem der skal vinde

Finalisterne til SMAGPRISEN 2019 er fundet, og nu kan DU være med til at bestemme vinderne af de 7 priser.

Læserprisen SMAGPRISEN 2019 kårer de bedste smagsoplevelser i Aarhus, og du kan være med til at finde vinderne ved at stemme på dine favoritter. Se de finalisterne og afgiv din stemme her:

SE FINALISTERNE OG STEM HER

Hver af de 7 kategorier har tre finalister, og du kan stemme i kategorierne Aarhus’ bedste sushi, burger, kagested, pizza, brunch, restaurant for to og restaurant for flere. De tre finalister i hver kategori er alle valgt af læserne af Smag Aarhus, og vi glæder os til at få din stemme.

SMAGPRISEN 2019 arrangeres i samarbejde med Horesta og JP Aarhus, og fristen for at stemme er den 26. juni kl. 12. Vinderne offentliggøres sidst i juni 2019.

Det er kun tilladt at stemme én gang, og vi forbeholder os retten til at annullere stemmer, hvis de vurderes at være afgivet i strid med reglerne.

SE FINALISTERNE OG STEM HER

Vidste du, at

vi danskere plejede at bage brød med surdej for at spare på gærret? Vi brugte gær til at brygge øl, og da der ofte var mangel på rent drikkevand, var det helt essentielt. Derfor begyndte vi på den svære kunst at bruge surdej til at bage brød.