SMAGprisen - Aarhus

SMAGprisen: Stor Mad-Award er tilbage i Aarhus!

Nu får aarhusianerne igen mulighed for at hylde byens bedste spisesteder. SmagAarhus relancerer nemlig SMAGprisen, der skal sætte fokus på Aarhus’ blomstrende madscene.

Med stor glæde annoncerer SmagAarhus relanceringen af SMAGprisen. De første nomineringer bliver offentliggjort allerede i oktober 2023, og i januar 2024 vil den første prismodtager blive fejret. Fremover vil der hver måned blive kåret en vinder inden for 12 unikke kategorier.

SMAGprisen blev sidst uddelt i 2020, men gik i stå under coronapandemien. Nu genopstår prisen i Aarhus og lanceres i Odense, som nu også får deres helt egen SMAGpris.

SmagAarhus er stiftet i august 2014 og blev i februar 2023 overtaget af CityMedia Aps, som bl.a. også driver TipAarhus, Mitaarhus samt lokalmedier i Odense, København og Aalborg.

Jacob Stensdal, der er partner i Citymedia Aps. og mediechef i Aarhus udtaler:

”Vi relancerer SMAGPRisen, fordi vi gerne vil give aarhusianerne mulighed for at pege på de restauranter, der gør det virkelig godt her i Aarhus. Det er jer, der 100 % bestemmer, hvem der kåres og vinder prisen hver måned.”

Kærligheden til byen

Prisen er dedikeret til at fokusere udelukkende på restaurations- og madscenen i Aarhus, og nominering og afstemning kommer til at foregå på Smagaarhus’ sociale medier og hjemmeside.

For Jacob Stensdal er det netop glæden ved Aarhus, der driver bymediets aktiviteter: ”Da vi erhvervede Smagaarhus tidligere i år, havde vi en ambition om at være den primære kilde til madnyheder i Aarhus. Nu er vi klar med en helt ny platform, som skal invitere folk til at bruge og nyde byen. Den vision er SMAGPRIsen en central del af. Med både SmagAarhus og Tipaarhus ønsker vi at synliggøre alle de fantastiske oplevelser og skønne kultur- og madsteder, der findes i byen.”

SMAGPRIsens første kategori vil være ’Aarhus’ bedste Take Away’, som vil blive annonceret i oktober.

Se tidligere vinder af SMAGprisen