Foto: Langenæs Bageriet

Smag Sarah Bernhardt-kager hos Langenæs Bageriet

KAGER Den 28. april inviterer Langenæs Bageriet på gratis smagsprøver, når den berømte Sarah Bernhardt-kage relanceres i otte varianter.

Den røde løber bliver rullet ud, når Langenæs Bageriet i Aarhus torsdag den 28. april inviterer kageglade aarhusianere til relanceringen af den berømte Sarah Bernhardt-kage i hele otte varianter. På dagen vil der være mulighed for at prøvesmage kagerne, deltage i konkurrencer og dykke ned i historien og ingredienserne bag Sarah Bernhardt-kagen.

”Kagerne bliver lavet i en mindre udgave af de oprindelige Sarah Bernhardt-kager i otte forskellige varianter med hvid, mørk og lys chokolade, kirsebær, appelsin, lime, karamel og skovbær. Vi har virkelig leget med detaljerne, så de både smager fantastisk og ser vidunderlige ud,” siger konditor Jeanett Asbjerg fra Langenæs Bageriet i en pressemeddelelse.

Opkaldt efter fransk skuespiller
Kagerne er oprindeligt opkaldt efter den franske skuespillerinde Sarah Bernhardt, som var verdensberømt og havde en international stjernestatus. Da hun kom på besøg i Danmark, valgte konditoren Johannes Steen at opkalde sin kage efter hende.

”Sarah Bernhardt var en speciel kvinde, og kagen, der blev opkaldt efter hende, er ligeså speciel. Nu har vi valgt at tænke lidt kreativt og gøre kagen til en endnu større oplevelse, og derfor har vi kaldt konceptet for Vidunderlige Sarah. Jeg har smagt kagerne, og jeg kan kun sige, at I skal glæde jer,” fortæller indehaver Michael Spottag fra Langenæs Bageriet.

Langenæs Bageriet har butikker på Langenæs Allé 14 i Aarhus C, Rosenvangs Allé 187 i Højbjerg og Grenåvej 275 i Risskov. Butikkerne har åbent den 28. april fra kl. 6-18.